Pierwsze marynaty w płynie bez konserwantów

Autor: dlahandlu.pl 6 sierpnia 2009 13:37

Pierwsze marynaty w płynie bez konserwantów

KAMIS wprowadza marynaty w płynie bez konserwantów, do szybkiego przygotowania (wystarczy 1 godzina marynowania), gotowe do użycia (nie wymagają żadnych dodatków smakowych).

Marynaty są dobrane do różnych gatunków mięs. Dzięki płynnej, gęstej konsystencji, marynaty nie spływają z mięsa. Marynaty są uniwersalne i mają szerokie zastosowanie. Doskonałe do wszystkich rodzajów mięs, w szczególności karkówki, żeberek i drobiu - polecane zarówno do mięs grillowanych, jak i pieczonych i smażonych.
Opakowanie marynaty wystarcza do zamarynowania 500 g mięsa, czyli porcji dla 2-3 osób. .

W ofercie KAMIS dostępne są marynaty płynne w kilku zróżnicowanych wariantach smakowych: klasyczna, orientalna, ognista, tex-mex, szlachecka 75 g, Sugerowana cena na półce: 1,6 zł

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    3,99

  • Śr

    2,81

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9753

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane