Zbożowe chrupki Wysoki Błonnik od Good Food

Autor: pr 8 czerwca 2011 12:23

Zbożowe chrupki Wysoki Błonnik od Good Food

Firma Good Food, producent wafli ryżowych i pieczywa lekkiego, wprowadza na rynek nowy produkt - zbożowe chrupki Wysoki Błonnik.

Wysokobłonnikowa przekąska od Good Food wytwarzana jest wyłącznie z naturalnych składników - pełnoziarnistej mąki i otrębów.

- Wysoki Błonnik to przede wszystkim świetna alternatywa dla wysokokalorycznego śniadania - mówi Maria Hoffa, koordynator ds. nowych produktów firmy Good Food - Jego największą zaletą jest wysoka zawartość samego błonnika, pochodzącego z pełnoziarnistych składników i otrębów pszennych oraz doskonały smak uzyskany bez dodatku cukru. Zaledwie 1-procent tłuszczu oraz efekt sytości jaki daje błonnik powodują, że chrupki znajdą uznanie u osób dbających o zdrowie i figurę.

Nowość od firmy Good Food dostępna jest w dwóch smakach - naturalnym (17 proc. błonnika) i cynamonowo-jabłkowym (14 proc. błonnika).

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE



BĄDŹ NA BIEŻĄCO

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 10764

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane