Garmażerka dobrze sprzedaje się w okolicach dużych miast

Autor: dlahandlu.pl 4 stycznia 2010 09:01

Coraz więcej osób żywi się gotowymi daniami obiadowymi, które kupują w sklepach spożywczych. W ofercie wielu sklepów zlokalizowanych w mniejszych miejscowościach, będących „sypialniami" miast, znajdują się np. kotlety schabowe, mielone, pieczone kurczaki, kopytka, kluski śląskie i inne podobne wyroby.

- Największy ruch mam popołudniami, wtedy gdy klienci wracają z pracy. Nawiązałem współpracę z pobliska restauracja, która oferuje obiady w cateringu. Codziennie zamawiam kilkanaście kotletów i innych mięs, klusków - informuje właściciel sklepu.
Przekonuje on, że taki rodzaj współpracy niesie ze sobą wyłącznie korzyści.
- Potrawy odbieram codziennie, więc mam pewność, że są świeże, a to doceniają klienci. Dzięki stałej współpracy kupuję w dobrej cenie - twierdzi właściciel.
Jedną z korzyści ujawniła się w ostatnie święta. Właściciel stał się pośrednikiem restauracji w sprzedaży. Prowadził zapisy i sprzedawał pierogi, bigos, półmiski wędlin. Według niego to bardzo dochodowa działalność, którą zamierza powtórzyć przed Wielkanocą.

Podobał się artykuł? Podziel się!

WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    1,70

  • Śr

    1,22

  • Min

    0,00

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 9701

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 772811

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane