Pieczywo w sklepie musi być odpowiednio zabezpieczone

Autor: dlahandlu.pl 28 września 2009 09:58

System kontroli jakości HACCP wymaga , aby placówki handlu detalicznego zabezpieczyły sprzedawane pieczywo przed zanieczyszczeniem .W jaki sposób ma to nastąpić, tego przepisy nie określają. Jak wyjaśniają inspekcje sanitarno-epidemiologiczne , metod zabezpieczenia pieczywa jest wiele i każda z nich jest dobra. Ich wybór zależy od samych handlowców.

Podobał się artykuł? Podziel się!


WYBRANE DLA CIEBIE


BĄDŹ NA BIEŻĄCO

  • Max

    13,99

  • Śr

    7,24

  • Min

    3,58

ProduktySklepyRegiony

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 5139

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 699147

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 662

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane