REKLAMA
REKLAMA

Stoiska Sztuka Pieroga mogą działać w istniejących sklepach spożywczych

Autor: portalspozywczy.pl 17 sierpnia 2009 11:24

Z początkiem września 2009 roku Polskie Jadło rozpocznie przyjmowanie ofert od osób zainteresowanych prowadzeniem punktów Sztuka Pieroga na zasadach operatywy franczyzowej.

REKLAMA


Pierogranie "Sztuka Pieroga" to punkty pomyślane jako biznes rodzinny w modelu 2+1. Całość wyposażenia technicznego jak również projekt wystroju dostarczane będą przez spółkę. Polskie Jadło udziela również kredytu kupieckiego w formie pierwszej kompletnej dostawy. Punkty, gdzie będzie oferowany szeroki wybór pierogów mogą być otwierane w pomieszczeniach od 20 metrów kwadratowych bądź też jako małe stoiska w istniejących sklepach spożywczych. Spółka rekomenduje jako miejsca preferowane do uruchamiania tego typu działalności tereny osiedlowe, miejsca położone nieopodal dużych sklepów spożywczych, szkół, itp.

W zaproponowanym przez Polskie Jadło modelu zakładamy, iż szacunkowo średni przychód miesięczny powinien kształtować się na poziomie 24 tysięcy złotych. W zależności od kosztów pozyskania lokalu oraz przyjętego modelu obsługi zysk pozostały dla prowadzącego powinien zamknąć się wynikiem pomiędzy 10 a 14 tys. zł - powiedział Jan Kosciuszko.
Polskie Jadło SA jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych podmiotów operujących w sektorze usług gastronomicznych w Polsce.

 


WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 4252

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA