REKLAMA
REKLAMA

Targowiska zachęcają niższymi cenami i ekologicznymi produktami

Autor: Dziennik Bałtycki 26 marca 2010 09:30

W ekologicznym podejściu i kontakcie z kupującym, a także niższych cenach, widzą swoją przewagę kupcy z trójmiejskich targowisk w walce z supermarketami o portfel i przyzwyczajenie klientów - czytamy w Dzienniku Bałtyckim.

REKLAMA
Mięso czy jajka sprzedawane na rynkach pochodzą często z małych farm. Jajka są prosto od kury, a kurczaki pochodzą z uboju, który przeprowadził sam sprzedający. Warzywa są z pola, a sprzedaje uprawiający je rolnik.
Kupcy w Gdyni przyznają, że przeżywają trudny okres. Odkąd zamknięto stocznie, klientów coraz mniej - narzekają zgodnie kupcy. Spadek zainteresowania najmocniej odczuł rynek w Chyloni, wokół którego na domiar złego jak grzyby po deszczu powstały sieciowe supermarkety.

WYBRANE DLA CIEBIE


REKLAMA
REKLAMA

BĄDŹ NA BIEŻĄCO

REKLAMA

OGŁOSZENIA

Ilość aktualnych ofert: 4252

SZUKAJ PRZETARGÓW

Ilość aktualnych ofert: 999781

POLECANE OFERTY

Ilość aktualnych ofert: 397 664

SZUKAJ OBIEKTÓW KONFERENCYJNYCH

Wyszukiwanie zaawansowane
REKLAMA