Da Grasso: Zmiana lokalizacji i franczyzobiorców to element przemian w branży gastronomicznej
Da Grasso zmienia adres w Nowym Targu. Od 28 lutego oferta restauracji będzie dostępna przy ul. Sikorskiego 16A. Magdalena Parfianowicz, manager operacyjny ds. rozwoju placówek franczyzowych podkreśla, że zmiana lokalizacji i franczyzobiorców prowadzących określone restauracje to jeden z elementów przemian w branży gastronomicznej.

Magdalena Parfianowicz, manager operacyjny ds. rozwoju placówek franczyzowych Da Grasso, fot. mat. pras.
Reklama

Czytaj więcej
Da Grasso z kolejnymi lokalami. To już 200 restauracjiDa Grasso: Wiemy, jak wprowadzać nowych franczyzobiorców
- Od lat obserwujemy trendy rynkowe, aby odpowiednio prowadzić lub modyfikować sposób prowadzenia biznesu. Zdobyta wiedza i doświadczenie pozwalają na płynne przejście całego procesu, związanego z wprowadzeniem nowego partnera biznesowego w struktury Da Grasso. Wiemy, które elementy są kluczowe zwłaszcza na początku działalności, a franczyzobiorcy otrzymują pełne wsparcie na każdym etapie współpracy – mówi Magdalena Parfianowicz.
Co wiemy o Da Grasso
Pierwsza restauracja Da Grasso powstała w 1996 r. w Łodzi. Obecnie sieć posiada blisko 190 restauracji w całym kraju. W 2022 r. Da Grasso stała się częścią skandynawskiego koncernu Orkla.
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa
regulamin.
Reklama