Reklama
Partner portalu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Reklama

Drugi dzień Forum Rynku Spożywczego i Handlu - poznaj program

Serdecznie zapraszamy na drugi, a zarazem ostatni dzień wydarzenia – dziś w programie handel i branża HoReCa. Zaczynamy już o 9:30!
Reklama

Do udziału w dyskusji zostali zaproszeni:  
Jakub Jurkowski, dyrektor handlowy CEE, JOKR Poland Sp. z o.o. 
Maciej Kroenke, partner, PwC Polska  
Andrius Mikalauskas, CEO, Barbora Polska 
Jacek Palec, prezes zarządu, Frisco SA 
Michał Samborski, Head of Development, Panattoni Europe 
Marcin Trepka, partner, Baker McKenzie 
Przedstawiciel: Nice to Fit You  
Moderacja:  
Edyta Kochlewska, redaktor naczelna, dlahandlu.pl  
 
9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 | 
HoReCaTrendsTalks I część. Zwinne gastrobiznesy / Elastyczni dostawcy  
Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy? 
Nowe czasy, nowe trendy, nowe menu 
„Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny 
Jakość, unikatowość, lokalność – jak pozyskać idealny surowiec? 
Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa 
 
Cykl wystąpień: 
 
Jak konstruować gastronomiczny biznes – odporny na zawirowania i kryzysy?  
Rozmowa 1:1  
Krzysztof Kaliciński, konsultant, trener biznesu, coach, wykładowca, Akademia Leona Koźmińskiego 
Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, PortalSpożywczy.pl, horecatrends.pl 
 
Zrównoważone praktyki dla gastronomii - projekt Kierunek Restauracja Przyszłości
Rozmowa 2:1 
Beniamin Bielecki, właściciel restauracji Bibenda, uczestnik projektu EIT Food pod nazwą Kierunek Restauracja Przyszłości 
Ewa Rzeszowska, Project Manager, European Institute of Innovation & Technology (EIT) Food  
Magdalena Brzózka, redaktor prowadząca, PortalSpożywczy.pl, horecatrends.pl 
 
Boom na food delivery i dark kitchen 
Rozmowa 1:1  
Marek Cynowski, CEO, Rebel Tang  
Anna Wrona, dziennikarz, portalspozywczy.pl 
 
„Paragony grozy” przez cały rok? Rosnące koszty zmieniają biznes gastronomiczny 
Rozmowa 1:1  
Robert Sowa, restaurator  
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl 
 
Pracownik pilnie poszukiwany – kto chce pracować w HoReCa? 
Rozmowa 1:1 
Jurek Sobieniak, szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat kuchni 
Jakub Szymanek, dziennikarz, portalspozywczy.pl, horecatrends.pl 
 
9 listopada 2021 r. | 11.30-13.00 | 
Formaty na fali – czy pandemia wykreowała nowych liderów handlu?  
Dyskonty i supermarkety na fali, wszyscy liczący się gracze z ofertą omnichannel 
Czy sklepy convenience nadal mogą liczyć na klientów impulsowych? 
Gdzie teraz (nie) chodzi klient trafficowy? 
Parki handlowe – wygodna i bezpieczna alternatywa dla dużych obiektów 
Asortyment na fali, żelazne wsparcie sprzedaży 
E-commerce w natarciu - zmiany na rynku magazynowym 

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

W związku z odwiedzaniem naszych serwisów internetowych możemy przetwarzać Twój adres IP, pliki cookies i podobne dane nt. aktywności lub urządzeń użytkownika. Jeżeli dane te pozwalają zidentyfikować Twoją tożsamość, wówczas będą traktowane dodatkowo jako dane osobowe zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 (RODO).

Administratora tych danych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz w Polityce Prywatności pod tym linkiem.

Jeżeli korzystasz także z innych usług dostępnych za pośrednictwem naszych serwisów, przetwarzamy też Twoje dane osobowe podane przy zakładaniu konta, rejestracji na eventy, zamawianiu prenumeraty, newslettera, alertów oraz usług online (w tym Strefy Premium, raportów, rankingów lub licencji na przedruki).

Administratorów tych danych osobowych, cele i podstawy przetwarzania oraz inne informacje wymagane przez RODO znajdziesz również w Polityce Prywatności pod tym linkiem. Dane zbierane na potrzeby różnych usług mogą być przetwarzane w różnych celach, na różnych podstawach oraz przez różnych administratorów danych.

Pamiętaj, że w związku z przetwarzaniem danych osobowych przysługuje Ci szereg gwarancji i praw, a przede wszystkim prawo do odwołania zgody oraz prawo sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych. Prawa te będą przez nas bezwzględnie przestrzegane. Jeżeli więc nie zgadzasz się z naszą oceną niezbędności przetwarzania Twoich danych lub masz inne zastrzeżenia w tym zakresie, koniecznie zgłoś sprzeciw lub prześlij nam swoje zastrzeżenia pod adres odo@ptwp.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego przed jej wycofaniem.

W dowolnym czasie możesz określić warunki przechowywania i dostępu do plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej.

Jeśli zgadzasz się na wykorzystanie technologii plików cookies wystarczy kliknąć poniższy przycisk „Przejdź do serwisu”.

Zarząd PTWP-ONLINE Sp. z o.o.