Reklama
Partner serwisu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Food Show 2018: Zobacz kto potwierdził swój udział w debatach i pokazach!

Już za miesiąc w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach odbędzie się II edycja Food Show. Podczas tego unikalnego wydarzenia biznesowego i kulinarnego branży spożywczo-gastronomicznej nie zabraknie wskazówek, warsztatów, dyskusji, wykładów, pokazów i wystaw. Chcemy inspirować! Zobacz kto potwierdził swój udział w wydarzeniu.
Reklama

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PLNA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Udział w Food Show zapowiedzieli już m.in.:

- Zuzanna Antecka, dietetyk, psycholog, autorka serwisu szpinakrobibleee.pl
- Borys Baran, prezes zarządu, Just Chopped
- Dariusz Barański, szef kuchni, Concept 13, Likus Restauracje
- Łukasz Błażejewski, dyrektor ds. franczyzy, 7th Street, Meat & Fit
- Karolina Buczkowska-Gołąbek, prezes, Polskie Stowarzyszenie Turystyki Kulinarnej
- Izabela Byszewska, prezes zarządu, Polska Izba Produktu Regionalnego i Lokalnego
- Radosław Czapnik, prezes zarządu, Kompania eCommerce Sp. z o.o. (RegioHurt.pl)
- Michał Czerwiński, prezes zarządu, Purella Food Sp. z o.o.
- Marcin Czubak, szef kuchni
- Dominik Duraj, szef kuchni, Villa Gardena
- Andrzej Gantner, dyrektor generalny, Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
- Wiktoria Górecka, wykładowca Food Studies, SWPS Uniwersytet Humanistycznospołeczny, autorka bloga Pyza Made in Poland, ekspert kuchni azjatyckich
- Radosław Kaczmarek, Strategy Director, Partner, Melting Pot
- Malka Kafka, założycielka, Tel Aviv Food & Wine
- Jolanta Kleser, właścicielka, Pracownia Smaku
- Kuba Korczak, szef kuchni
- Mateusz Kowalewski, prezes zarządu, Hortimex Plus Sp. z o.o. Sp. k.
- Wojciech Krzak, szef kuchni, Restauracja Styl 70
- Karolina Liberka, Strategy Director, Feno.pl
- Daria Ładocha, miłośniczka zdrowego żywienia, blogerka, trener kulinarny, ekspert z dziedziny żywienia dzieci i zdrowej kuchni dla dorosłych
- Paweł Łukasik, Grzegorz Targosz, Gotowanie z Pasją
- Michał Maciejewski, strategy director, Pitted Cherries
- Stanisław Magdij, dyrektor operacyjny, QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o.
- Jakub Mielniczuk, współzałożyciel, CookUp
- Piotr Niemiec, właściciel, Grupa Gastromall
- Weronika Pochylska, koordynatorka kampanii RoślinnieJemy
- Katarzyna Rogowska, szef kuchni, Restauracja Cadenza
- Damian Rybak, President Pizza Hut Dine-in, AmRest Holding SE
- Michał Skoczek, założyciel bloga Street Food Polska
- Hanna Stolińska-Fiedorowicz, dietetyk kliniczny, Instytut Żywności i Żywienia
- Marcin Suski, manager ds. franczyzy, Krowarzywa Vegan Burger
- Tomek Woźniak, trendsetter kulinarny

Food Show 2018 rozpocznie się w niedzielę 11 marca. Będzie to dzień otwarty dla publiczności / mieszkańców Śląska, dla których przygotowujemy warsztaty, degustacje, live cooking, strefy smaku i doświadczenia, spotkania z mistrzami kuchni i blogerami kulinarnymi.

W ramach dni dla profesjonalistów (12-13 marca 2018 r.) odbędą się debaty i dyskusje branżowe z udziałem szefów kuchni, firm gastronomicznych, spożywczych, oraz dostawców. Będą im towarzyszyć wystawy, ekspozycje, prezentacje produktów żywnościowych, degustacje, pokazy gotowania, warsztaty kulinarne. Podczas Food Show zapraszamy także na V edycję GASTROSILESII, która po raz pierwszy odbędzie się w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w ramach II edycji Food Show.

Podczas Food Show odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której wręczymy nagrody Food Show Star dla najlepszych produktów i dla najlepszych dostawców HoReCa. W ramach Food Show, po raz drugi już, odbędzie się Megawieczór Kulinarny. Znani i cenieni szefowie kuchni przygotują na oczach gości swoje popisowe dania.

ZOBACZ AGENDĘ FOOD SHOW 2018 ZAREJESTRUJ SWÓJ UDZIAŁ!

 

 

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum