Lidl: Robert Makłowicz i Karol Okrasa promują potrawy z jaj
Karol Okrasa w Kuchni Lidla ugościł Roberta Makłowicza. Obaj skupili się na przygotowaniu najlepszego śniadania z wykorzystaniem jajek, czego efekty można zobaczyć już na kanale Kuchni Lidla.

Robert Makłowicz i Karol Okrasa wspólnie w Kuchni Lidla; fot. mat.pras.
Reklama
Mistrzowskie śniadanie w stylu Karola Okrasy czy Roberta Makłowicza? Swoje pomysły na posiłek z wykorzystaniem jajek zaprezentowały jedne z najbardziej lubianych i utalentowanych gwiazd kulinarnych. Relacja ze wspólnego śniadania już jest na kanale Kuchnia Lidla.
„Drodzy Państwo, jeśli chcecie ocenić konsystencję łososia i gravlaxa, to po pierwsze ważnie jest, jakiej konsystencji jest to mięso – ono nie może być niezwykle wilgotne, nie może być mokre, nie może być maziowate, ono musi być zwarte, ono musi być błyszczące. I mimo, że ryba leżała w marynacie płynnej dość długi czas, to ono powinno być suche” – radzi Robert Makłowicz.
Przepisy możemy znaleźć na stronie KuchniaLidla.pl.
Reklama