Reklama
Partner portalu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Masa krówkowa kukułka HELIO

Marka HELIO wprowadza nową, dotąd nieobecną na polskim rynku – masę krówkową kukułka.
Reklama

Nowość HELIO to połączenie, znanej z innych mas krówkowych tej marki, aksamitnej (dostosowanej do przepisów na domowe wypieki) konsystencji, delikatnego aromatu oraz pysznego smaku. Masa krówkowa kukułka HELIO nie zawiera konserwantów, jest bezglutenowa.

Masę krówkową zamknięto w 400 gramowej puszce z otwarciem easy-open. Nowość HELIO nie wymaga gotowania -  jest produktem gotowym do spożycia, czy to bezpośrednio z puszki czy jako składnik wypieków.

Masa krówkowa znajdzie zastosowanie we wszelkiego rodzaju ciastach i deserach, w tym wielkanocnych mazurkach, babkach, czy szarlotkach. Masę możemy wykorzystać także dowypełniania kruchych babeczek lub dekoracji domowych muffinów. Sprawdzi się także jako nadzienie do gofrów, sos do deserów lodowych oraz alternatywa dla tradycyjnych polew do wszelkiego rodzaju serników.

Orientacyjna cena w sklepie: ok. 5 zł za 400 g

 

 

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum