Reklama
Partner portalu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Mięso i wędliny z automatu vendingowego

Sklep mięsny w modnej 11. dzielnicy w Paryżu uruchomił maszynę vedingową, dzięki której można zaopatrzyć się w steki, kiełbasy czy szynki przez całą dobę.
Reklama

Automat oferuje mięsa i wędliny pakowane próżniowo oraz jaja. W ofercie znalazły się przeróżne rodzaje wyrobów – np. carpaccio z wołowiny czy szynka Bayonne.

250-gramowa porcja wołowiny „z automatu” kosztuje 8,50 euro, a dwa schabowe – 5 euro.

Maszyna akceptuje płatności gotówką bądź kartami.

To niejedyny podobny automat w Paryżu. W 2011 r. jeden z piekarzy zainstalował obok swojego sklepu automat z bagietkami czynny całą dobę. Od tamtej pory podobne rozwiązania cieszą się popularnością w całej Francji.

portalspozywczy.pl

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum