Nowe otwarcia i modernizacje sklepów z GK Specjał

W oddziale Tomaszów Lubelski, w miejscowości Ulhówek ruszyły Delikatesy Sezam, należące do Grażyny Tuckiej. Po remoncie sklepu powiększona została zarówno sala sprzedaży, jak i stoisko mięsno-wędliniarskie. Zmianie uległ cały układ sali sprzedaży - wdrożone zostały również standardy dedykowane dla tego właśnie formatu. Natomiast kategorie produktowe zostały ułożone na półkach w oparciu o przygotowane wcześniej planogramy.
W miejscowości Moniatycze miało miejsce otwarcie Delikatesów Premium należących do państwa Skoczylas. W tym sklepie również została powiększona sala sprzedaży, a obiekt przeszedł gruntowny remont zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz sklepu. Dzięki wprowadzeniu standardów wyposażenia oraz prawidłowej ekspozycji towaru sklep zmienił swój wizerunek. Wprowadzono na przykład nieznany dotychczas regał pod szyldem Strefa Wina.
- Delikatesy Sezam uruchomiliśmy także wspólnie z Małgorzatą Włoch w miejscowości Zażółkiew koło Krasnegostawu. Budynek, w którym mieści się sklep jest po remoncie, obok znajduje się duży parking. To duży plus ze względu na to, że sklep prowadzi sprzedaż hot-dogów oraz kawy z ekspresu – informuje GK Specjał.
Kolejne Delikatesy Sezam, tym razem należące do Marii Kotlińskiej, ruszyły w oddziale Rzeszów. Sklep jest zlokalizowany przy drodze Przeworsk- Sieniawa. Podobnie jak poprzednie placówki jest po remoncie. Odnowiona i dostosowana do wizualizacji formatu Sezam została elewacja budynku. W sklepie zostały wdrożone standardy sieci, a towar został ułożony z podziałem na grupy asortymentowe.
- Także w miejscowości Lisie Jamy koło Lubaczowa wspólnie z państwem Grabas otworzyliśmy kolejne Delikatesy Sezam. Sklep po totalnym remoncie jest nowocześnie wyposażony i bardzo dobrze zatowarowany. Dotyczy to zarówno stoisk świeżych, jak i całego pozostałego asortymentu.
Natomiast w Nowej Sarzynie z właścicielką Sylwią Dec-Lipińską zostały otwarte Delikatesy Sezam na dużym osiedlu mieszkaniowym. Sklep przeszedł remodeling pod kątem zmiany ustawienia sali sprzedaży oraz wprowadzenia profesjonalnego stoiska mięsno-wędliniarskiego. Nowe ustawienie spowodowało, że sklep stał się bardziej przestronny, a towar, który został ułożony z podziałem na grupy asortymentowe, bardziej dostępny – informuje Specjał.