Reklama
Partner portalu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

ReBread w czerstwiejącym chlebie widzi wielki potencjał (podcast)

Co można wyczarować z czerstwiejącego chleba? Myślicie, że tylko grzanki i bułkę tartą. ReBread udowadnia, że o wiele więcej: przyprawy spożywcze, destylaty alkoholowe, piwo, kwas chlebowy, peeliingi do ciała, wkłady do drukarek 3D, a nawet podkłady do produkcji grzybów. - Pracujemy też nad projektem przetwarzania pieczywa w superfood dzięki specjalnym pleśniom. Ale to nie ta sama pleśń, która pojawia się, gdy zbyt długo nie wyrzucamy czerstwego pieczywa z domowego chlebaka - zastrzega Bartłomiej Rak, założyciel i pomysłodawca REBREAD w rozmowie "Z drugiej ręki", którą prowadzą Edyta Kochlewska z dlahandlu.pl i Ola Nagel z well.pl.
Reklama

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum