Sokołów z nową witryną internetową

- Nasza nowa witryna to nie tylko baza produktowa, ale również kompendium wiedzy, którą powinien posiadać każdy miłośnik salami. Ważne jest, aby konsumenci mieli świadomość, że dobry produkt musi być wykonany z odpowiedniego surowca przez ludzi, którzy doskonale znają się na swojej pracy – mówi Marcin Bałanda, dyrektor spółki ds. PR i Komunikacji.
Oddział Sokołów S.A. w Dębicy jest najstarszym i największym w Polsce producentem salami. Jako jedyny w Polsce posiada dojrzewalnię, w której powstają produkty z naturalną pleśnią.
- Staramy się nieustannie rozszerzać nasz asortyment, aby docierać do jak największej grupy konsumentów. Oprócz produkcji tradycyjnego salami, posiadamy szeroką gamę nowych produktów, również bezglutenowych, zarówno dla klientów indywidualnych, jak i dla branży HoReCa. Chcemy pokazać Polakom, że możliwości wykorzystania wyrobów Sokołowa ogranicza jedynie nasza kreatywność. Dlatego też zapraszamy na naszą nową stronę, gdzie można znaleźć wiele kulinarnych inspiracji, przygotowanych i objaśnionych krok po kroku przez naszego szefa kuchni – dodaje Marcin Bałanda.