Adam Ringer weźmie udział w Internetowym Forum Rynku Spożywczego i Handlu
Debata "#HorecaTrendsTalks: Gastronomia zmian. Nowe zasady, rozwiązania i trendy" odbędzie się 4 listopada w godzinach 13.30-15.15. Jej główne tematy to:
· Bezpieczeństwo dostawy i gastronomia w maseczce
· Zero waste, cloud kitchens, delivery – trendy, które wybrzmiały w pandemii
· Prawdziwych „przyjaciół” poznaje się w lockdownie. Dostawcy na pomoc HoReCa
· Kryzys = wyzwanie. Czy to nowy impuls do zmian?
· Quo vadis, polska gastronomio?
Forum Rynku Spożywczego i Handlu ze względu na wymogi związane z aktualną sytuacją epidemiczną w Warszawie przybiera formułę internetową i odbędzie się bez udziału publiczności. Transmisje debat będzie można śledzić między innymi w portalach: portalspozywczy.pl, dlahandlu.pl, horecatrends.pl i na stronie frsih.pl (po wcześniejszej rejestracji).
Nowa rzeczywistość zostanie z nami na dłużej. Jakie trendy umocni, jakie zepchnie w niepamięć? Jakiego przemodelowania potrzeb i zachowań konsumenckich dokona? O tym porozmawiamy z ekspertami, praktykami i analitykami podczas Internetowego XIII Forum Rynku Spożywczego i Handlu.