Reklama
Partner serwisu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Burger King: Kolejna kanapka tworzona wspólnie z The Vegetarian Butcher

Burger King kontynuuje współpracę z The Vegetarian Butcher i powiększa bezmięsną ofertę o kolejne roślinne propozycje: Plant-based Royale, Plant-based Cheeseburger, Plant-based Double Cheeseburger, Plant-based Chilli Cheeseburger oraz Plant-based Hamburger. Burgery można zamawiać od dziś we wszystkich restauracjach Burger King na terenie Polski.
Reklama

 - Burger King odpowiada na trendy konsumenckie oraz oczekiwania gości, którzy po wprowadzeniu Plant-based Whopper i Plant-based Nuggets dopytywali o kolejne bezmięsne pozycje - komentuje Zuzanna Kilar-Tyczyńska, brand manager Burger King Polska. - Zgodnie z obietnicą marki, cały czas szukamy możliwości zapewnienia fanom nowości nie rezygnując z oryginalnego, charakterystycznego smaku naszych dań - dodaje. 

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (1)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum