Reklama
Partner serwisu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Food Show 2018: Bezpłatne prelekcje w strefie Gastrosilesia podczas Food Show

Dla odwiedzających strefę Gastrosilesia podczas wydarzenia Food show, przygotowaliśmy prelekcje, które poprowadzą praktycy mający gastronomię we krwi. Opowiedzą o sukcesach i porażkach; określą trudności z jakimi borykają się ludzie z branży i przedstawią rozwiązania, które pomogą się z nimi rozprawić. Weź udział w wybranych przez siebie, bezpłatnych prelekcjach.
Reklama

Debaty będą trwały przed 2 dni (12-13 marca). Ich tematyka to:

- Rewolucja w chłodnictwie przemysłowym i retail - Maurycy Szwajkajzer, inżynier chłodnictwa, właściciel firmy projektowej i konsultingowej ENRECO, 12.03 godz. 10.00 - 11.15;

- Zmniejsz rotację, zwiększ obroty, czyli zarządzanie personelem w XXI wieku - Paweł Gruba i Piotr Rogowski, właściciele firmy V4B Manager Zewnętrzny, 12.03 godz. 11.45 - 13.15;

- Robot, jadło podawca, kelner kto dzisiaj obsługuje gości w restauracji? - Piotr Borecki , wiceprezes i członek Stowarzyszenia Kelnerów Polskich i Beata Białowąs, dyrektor naczelny Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach, 12.03 godz. 13.30-14.45;

- Policzalny biznes. Zarządzanie kosztami w gastronomii - Paweł Gruba i Piotr Rogowski, właściciele firmy V4B Manager Zewnętrzny, 12.03 godz. 15.00-16.30;

- Zmiany w chłodnictwie dla gastronomi - Maurycy Szwajkajzer, inżynier chłodnictwa, właściciel firmy projektowej i konsultingowej ENRECO, 13.03 godz. 10.00–11.15;

- Mini bistro w wielkopowierzchniowym w sklepie spożywczym - czy ten koncept ma sens? - Damian Rdzanek, Dyrektor ds. Klientów Kluczowych RATIONAL, 13.03 godz. 11.45–12.30;

- Alergeny na talerzu - moda dietetyczna czy wyzwanie organizacyjne dla restauracji?- Aneta Kowalska, Auditor wiodący, właściciel SENSORYKA, systemy jakości w branży spożywczej, 13.03 13.00-14.15;

- Jak radzić sobie z internetowym hejtem i niskimi ocenami lokalu gastronomicznego? Usuwać, odpowiadać czy milczeć? – Angelika Borysiak, social media & marketing manager, zajmuje się budowaniem wizerunku w branży HoReCa, 13.03. godz. 14.45-16.30.

Weindich, jako partner strategiczny Food Show 2018, jest także organizatorem wydarzenia GASTROSILESIA. To wielkie gastronomiczne wydarzenie, miejsce dla producentów oraz dystrybutorów sprzętu, technologii i wyposażenia sektora HoReCa.

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum