Reklama
Partner portalu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Food Show 2018: Szef kuchni Patryk Krysta o rynku pracy w gastronomii (wideo)

Rynek gastronomiczny boryka się z dużym deficytem fachowców. Mimo to ludzie jeszcze chętniej wyjeżdżają na zagraniczne staże niż kiedykolwiek. Kiedyś więcej ludzi chciało pracować, a ambicje związane z wyjazdami były mniejsze - mówi Patryk Krysta, szef kuchni działający w Gastronomia Śląsk - Dla Branży.
Reklama

- W tej chwili jest większy deficyt, a ambicje są coraz większe. Ludzie chcą się rozwijać, co jest na prawdę wspaniałe - mówi.

 

Szefowie kuchni Patryk Krysta i Jarosław Śliwka, działający w Gastronomia Śląsk - Dla Branży, zapraszają na Food Show! To już 11-13 marca w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w Katowicach. 12 marca przygotowali dla Was debatę pt. "Od kelnera do menedżera - wyzwania gastronomicznego rynku pracy".

AGENDA, REJESTRACJA ORAZ WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum