Reklama
Partner serwisu

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Food Show 2018: Weindich - partner strategiczny - z cyklem wykładów i sesji tematycznych

Weindich, jako partner strategiczny Food Show 2018, przygotował dla uczestników wydarzenia prezentacje, wykłady i sesje tematyczne dla przedstawicieli branży gastronomicznej, handlowej i spożywcze.
Reklama

Debaty będą trwały przed 2 dni (12-13 marca). Ich tematyka to:

- Rewolucja w chłodnictwie przemysłowym i retail - Maurycy Szwajkajzer, inżynier chłodnictwa, właściciel firmy projektowej i konsultingowej ENRECO, 12.03 godz. 10.00 - 11.15;

- Zmniejsz rotację, zwiększ obroty, czyli zarządzanie personelem w XXI wieku - Paweł Gruba i Piotr Rogowski, właściciele firmy V4B Manager Zewnętrzny, 12.03 godz. 11.45 - 13.15;

- Robot, jadło podawca, kelner kto dzisiaj obsługuje gości w restauracji? - Piotr Borecki , wiceprezes i członek Stowarzyszenia Kelnerów Polskich i Beata Białowąs, dyrektor naczelny Izby Rzemieślniczej oraz Małej i Średniej Przedsiębiorczości w Katowicach, 12.03 godz. 13.30-14.45;

- Policzalny biznes. Zarządzanie kosztami w gastronomii - Paweł Gruba i Piotr Rogowski, właściciele firmy V4B Manager Zewnętrzny, 12.03 godz. 15.00-16.30;

- Zmiany w chłodnictwie dla gastronomi - Maurycy Szwajkajzer, inżynier chłodnictwa, właściciel firmy projektowej i konsultingowej ENRECO, 13.03 godz. 10.00–11.15;

- Mini bistro w wielkopowierzchniowym w sklepie spożywczym - czy ten koncept ma sens? - Damian Rdzanek, Dyrektor ds. Klientów Kluczowych RATIONAL, 13.03 godz. 11.45–12.30;

- Alergeny na talerzu - moda dietetyczna czy wyzwanie organizacyjne dla restauracji?- Aneta Kowalska, Auditor wiodący, właściciel SENSORYKA, systemy jakości w branży spożywczej, 13.03 13.00-14.15;

- Jak radzić sobie z internetowym hejtem i niskimi ocenami lokalu gastronomicznego? Usuwać, odpowiadać czy milczeć? – Angelika Borysiak, social media & marketing manager, zajmuje się budowaniem wizerunku w branży HoReCa, 13.03. godz. 14.45-16.30.

Weindich, jako partner strategiczny Food Show 2018, jest także organizatorem wydarzenia GASTROSILESIA. To wielkie gastronomiczne wydarzenie, miejsce dla producentów oraz dystrybutorów sprzętu, technologii i wyposażenia sektora HoReCa.

WIĘCEJ INFORMACJI NA WWW.FOODSHOW.PL, NA FACEBOOK'U ORAZ INSTAGRAMIE!

Food Show 2018 rozpocznie się w niedzielę 11 marca. Będzie to dzień otwarty dla publiczności / mieszkańców Śląska, dla których przygotowujemy warsztaty, degustacje, live cooking, strefy smaku i doświadczenia, spotkania z mistrzami kuchni i blogerami kulinarnymi.

W ramach dni dla profesjonalistów (12-13 marca 2018 r.) odbędą się debaty i dyskusje branżowe z udziałem szefów kuchni, firm gastronomicznych, spożywczych, oraz dostawców. Będą im towarzyszyć wystawy, ekspozycje, prezentacje produktów żywnościowych, degustacje, pokazy gotowania, warsztaty kulinarne. Podczas Food Show zapraszamy także na V edycję GASTROSILESII, która po raz pierwszy odbędzie się w Międzynarodowym Centrum Kongresowym w ramach II edycji Food Show.

Podczas Food Show odbędzie się także wieczorna Gala, w czasie której wręczymy nagrody Food Show Star dla najlepszych produktów i dla najlepszych dostawców HoReCa. W ramach Food Show, po raz drugi już, odbędzie się Megawieczór Kulinarny. Znani i cenieni szefowie kuchni przygotują na oczach gości swoje popisowe dania.

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum