Reklama

DlaHandlu.pl – wiadomości handlowe, FMCG, ecommerce, franczyza, sieci handlowe

Po 6 miesiącach przerwy rusza znana warszawska restauracja

Restauracja Milanovo, słynąca z dań kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej ponownie otworzyła swoje drzwi po remoncie.
Reklama

Nowe, powiększone wnętrze powstało we współpracy Macieja Lubiaka z pracownią architektoniczną Modesi Homo Deco, a na gości czekają nowości w menu przygotowane we współpracy kulinarnej z Jerzym Sobieniakiem, z którym  współpracuje od samego początku.

Po remoncie trwającym niemal 6 miesięcy Milanovo ponownie otworzyło się dla gości. Powiększona przestrzeń wygląda imponująco i ma niepowtarzalny klimat. W centralnym miejscu stanęły dwa zupełnie nowe, złote piece do wypiekania Pizzy Napoletany Canotto, z której słynie restauracja.

Architektura wnętrza utrzymana jest w odcieniach drewna, bieli i złota, ozdobiona wysmakowanymi dodatkami oraz idealnie dobraną zielenią i światłem. Dopracowane w każdym szczególe wnętrza sprawiają, że w Milanovo poczujemy się przyjaźnie i wyjątkowo. 

Reklama

Lista tagów

Zobacz komentarze (0)

Proszę podać imię
Proszę wpisać treść komentarza
Dodając komentarz, oświadczasz, że akceptujesz regulamin forum