Musy owocowe od Herbapol nowością na rynku spożywczym
Herbapol wprowadza wyjątkową nowość, jaką są musy owocowe. Ich szczególnym wyróżnikiem jest mnogość kulinarnych zastosowań. Będą pysznym urozmaiceniem domowych dań i deserów, na przykład naleśników, gofrów, lodów, owsianki, koktajli i wielu innych.

Musy owocowe od Herbapol nowością na rynku spożywczym, fot. mat. prasow
Reklama
Musy owocowe Herbapol powstają z minimum 300 g owoców na 300 g produktu i są dostępne w trzech wariantach smakowych: Truskawki, Wiśnie oraz Mango & Brzoskwinie. Mają aksamitną, gęstą konsystencję i są niezwykle wygodne w użyciu: wystarczy odkręcić opakowanie, polać danie – i zajadać!
– Nasze nowości są z pewnością o wiele bardziej wszechstronne w zastosowaniu niż tradycyjne dżemy – mówi Magdalena Mikołajczyk, Brand Manager w Herbapol-Lublin S.A.
W linii musów Herbapolu dostępne są trzy warianty, oparte na lubianych, owocowych smakach: Truskawki, Wiśnie, a także Mango & Brzoskwinie. Produkty wyróżnia łatwość i szybkość użycia.
Mus owocowy Herbapol – 5,99 zł/op.300 g
Materiał chroniony prawem autorskim - zasady przedruków określa
regulamin.
Reklama