FRSiH 2021 RSS Detal FRSIH: Królem na rynku win jest primitivo Detal Innowacje = rozwój. Produkt skrojony na miarę postcovidowych czasów Detal Żywność w świecie VUCA: Przedsiębiorcy muszą być gotowi na nowe trendy i Zielony Ład Detal Colian na FRSiH: Część słodyczy może podrożeć nawet o 20 proc. Detal FRSiH 2021: 10 ciekawych cytatów o przyszłości branży spożywczej i handlu Detal Netto: W przyszłym roku chcemy otworzyć 5-10 sklepów nie licząc placówek po Tesco Detal Nowa przyszłość handlu: odpowiedzialny biznes, wymagający konsument i Big Data Detal Baker McKenzie: UOKiK zaskoczył rynek dyskusją ws. kampanii influencerskich Detal Formaty na fali – czy pandemia wykreowała nowych liderów handlu? Detal FRSiH: Handel, który znamy będzie stopniowo odchodził Detal Sfinks na FRSiH: Dojdziemy do momentu, w którym część sprzedaży będzie się odbywała bez udziału kelnera Gastronomia Dyrektor Transgourmet opowiada o przyszłości polskiej gastronomii na FRSIH Reklama Następna strona
Detal Sfinks na FRSiH: Dojdziemy do momentu, w którym część sprzedaży będzie się odbywała bez udziału kelnera