Niebezpieczne związki w kosmetykach. Eksperci chcą zbadać 24 substancje, a zaczną od kremów z filtrem UV
pestycydy RSS Detal Ile pestycydów spożywamy z owocami? Detal Pestycydy w herbatce ziołowej? GIS ostrzega Detal W Belgii 34 proc. owoców i warzyw skażonych toksycznymi pestycydami. W Polsce 16 proc. Detal Pestycydy w lodach Milka Detal FoodRentgen zbadał mąki. Czy zawierają glifosat? Detal GIS ostrzega przed pozostałościami pestycydu w mrożonych brokułach Detal KE zapowiada działania, by obniżyć wykorzystanie pestycydów Detal Spółka certyfikująca J.S. Hamilton tworzy centrum technologiczne Detal Badanie FoodRentgen: Płatki śniadaniowe ekologicznych marek wolne od pestycydów Trendy konsumenckie Food Rentgen: Pestycydy w połowie przebadanych płatków śniadaniowych Detal Lidl redukuje obecność pestycydów w owocach i warzywach Detal Szwedzka sieć supermarketów ICA wycofuje ze sprzedaży polskie jabłka Reklama Następna strona